Brezročajna kuhinja s fronto lakirano s poliestrskim lakom, katerij je vzdržljivejši in odpornejši na zunanje vplive, prav tako pa je prijaznejši na otip.

015

Kuhinja s fronto posebne in malo polkrožne oblike, je na voljo v dveh različicah sijajnega  poliestrskega laka in sicer v beli barvi ter barvi magnolije. Neizmerno lahkoto in svežino pa ji dodaja pestra izbira steklenih elementov v osmih različnih barvah stekla.

013

La Corte je kuhinja moderne zasnove v 22 ih barvnih kombinacijah front.
vsebuje izredno kvalitetne protizdrsne podloge v štirih barvah z neomejeno možnostjo kombiniranja elementov, ter -dan design- steklenih omaric ki dajejo vaši kuhinji dodano vrednost.

S svetlimi barvami in steklom vašo kuhinjo preoblikujemo v prostor popoln harmonije.

008

Vrhunska brezročajna kuhinja dobavljiva v 30 dekorjih front, navdušuje s svojimi čistimi linijami, in prevzame tudi najbolj ravnodušne.
Harmonija med prostorom, funkcionalnostjo in optično prefekcijo, daje kuhinji silbermond 200 pikona i!
Za izpolnitev teh zahtev, je vsaka naša kuhinja posebej načrtovana, in je unikat.

059

Kuhinja z lakirano  fronto z vdelanim linijskim utorom, kateri omogoča lahkotno odpiranje, prav tako pa daje povsem čisti videz brezročajne kuhinje. Dobavljiva je  v barvah maholija in beli španski bezeg.

010

Living kuhinja je lakirana kuhinja v petih različnih barvah sijaj ali mat.
Ponuja številne ugodne rešitve za mlade po duši.

009

Tipična alpska kuhinja, mimo katere, kot vodilni Avstrijski proizvajalci kuhinj, ne moremo. Masivna ličnica, ki daje občutek topline in mehkobe, spominja na najlepše zimske počitnice na svetu.

Kueche 9 LUXDAN14 sRGB

Kuhinja z mehko linijo ročajne letve dobavljiva v vseh dan dekorjih, ter dvema barvama ročajne letve. Kuhinja navdušuje s svojo drzno linijo.

022

Tecform je kuhinja čistih in ravnih linij, ki s svojo lahkotno eleganco ponuja rešitev še tako zahtevnim kupcem.

005

Romantična kuhinja za ljudi, ki jim klasika nekaj pomeni. posebni kuhinjski elementi in linije, omehčajo tudi najbolj ravnodušne!

053

Kuhinja z ročajno letvijo krom, aluminij ali inox. Dobavljiva v 32 dekorjih front. Vašo sanjsko kuhinjo je mogoče kar najboljše izvesti z Dankuchen dizajnom.

Argument da se kuhinje po vaši želji ne da izvesti, ne drži.

023

Kuhinja Linea je kuhinja s svojimi čistimi in ravnimi linijami ponuja najugodnejšo rešitev sijajne kuhinje. Odlikuje jo čvrstost in neobčutljivost na zunanje vplive. Dobavljiva je v barvah magnolija sijaj in beli španski bezeg sijaj.

001

Kuhinja z  največjim številom lesnih dekorjev, kateri se odlično ujemajo z ostalimi Dan-Kuchen -design elementi. Kuhinje imajo moderen pridih, hkrati pa ustvarjajo toplo domačnost.

002

Ekskluzivna kuhinja s posebno formo front debeline 22mm. Beli sijaj ta model navdihuje z neverjetno privlačnostjo in eleganco.

Kueche 12 LUXDAN14 sRGB

Kuhinja Villalux kljub svoji izredni kvaliteti, ponuja cenovno ugodnejšo rešitev.

Dobavljiva je v 12 različnih barvah front.

050

Podkategorije